Jo mateixa

Hola!

Em dedico professionalment a la creació i desenvolupament de mons visuals i estratègies en línia per a organitzacions, empreses, professionals i associacions, així com de la seva execució en els àmbits principalment de la il·lustració, el disseny i la maquetació. Si tens un projecte que vols construir des d'un punt de vista original o et planteges nous escenaris, puc elaborar-una estratègia a mida, ajudar-te a avaluar les alternatives i a prendre decisions, tot això en funció dels objectius que tinguis. Se'm dóna bé fer d'enllaç entre equips conceptuals i tècnics, podent concretar en cada llenguatge les tasques i accions a desenvolupar per portar un projecte a bon port.

Últimament m'interessa molt l'aplicació d'estratègies de gamificació en diversos entorns, tant lúdics com seriosos, per facilitar la vinculació entre persones i la transferència de coneixement. Aprenc cada dia una mica més de tot això al costat de David Tugués :)

Habitualment dibuixo i il·lustro, en paper, en suport digital, i últimament també en Realitat Virtual.

Faig encàrrecs d'il·lustració a mida, i em pots "llogar" per fer caricatures en esdeveniments com casaments, fires, presentacions ... Si vols veure algun dels meus dibuixos, pots veure el meu canal d'Instagram o seguir-me a Twitter, Youtube, Facebook. El meu usuari és @monliria

Sóc membre de l'APIC (Associació Professional d'Il·lustradors de Catalunya), de l'AAVCC (Associació d'Artistes Visuals de la Catalunya Central), i del Cercle Artístic del Moianès, i part activa del grup de Sketch, on m'encarrego de les xerrades de retrats i figura humana. També he donat la classe d'Expressió Artística per a Adults al Cercle.

Col·laboro habitualment amb ASODAME Dones Emprenedores BPW Barcelona, ​​de la qual sóc vocal de junta i comissionada de comunicació.

Formo part del col·lectiu Reivindic[art] Artistes pels drets socials.

Una salutació i gràcies pel teu interès!

Envia un missatge a monliria.illustration@gmail.com

Truca'm al +34 610565108

Envia'm un missatge per whatsapp o telegram

Contacta'm per les xarxes socials de twitter, facebook, youtube, instagram, linkedin

Busca el producte que prefereixes per fer-te fer una peça amb una il·lustració meva!

Si veus alguna il·lustració meva que t'agrada, però que no la trobes a la botiga, demana-m'ho i la publicaré!